Jak může vypadat vaše firemní regata?

Oslovila vás myšlenka firemní regaty či teambuildingu na moři? Zajímalo by vás, jak konkrétně může tato akce vypadat? Regata na míru je unikátní teambuildingový koncept, během kterého zažijete akční atmosféru závodů na moři pod vedením zkušených kapitánů, naučíte se základy ovládání námořní plachetnice, poznáte kouzlo chorvatských ostrovů a restaurací a zároveň budete mít dost času na doprovodné aktivity se členy vašeho týmu.

Koncepce firemních regat nejčastěji zahrnuje tři až pět dní závodění v šestičlenných posádkách vedených profesionálním kapitánem v prostředí Jadranských ostrovů. Během plavby si posádky vyzkouší závodní jachting v profesionálním podání, poznají prostředí chorvatských ostrovů a ochutnají středomořské speciality. K tomu všemu není třeba žádná předchozí zkušenost s jachtingem nebo s místním prostředím, postaráno o vás bude od začátku do konce.

Hlavní hodnoty:

  • Jachting, soupeření i chvíle společné pohody – napínavé souboje na vodě doplněné společnými akcemi v přístavech i malebných zátokách
  • Rozvoj firmy a jednotlivců – rozvoj firemní kultury, spolupráce mezi jednotlivými týmy, poznání jachtingu jako životního stylu
  • Zážitky, foto a video výstupy – kvalitní foto i video výstup z regaty, reklamní polepy s firemním designem na trup a plachty a tvorba PR materiálů

Na co konkrétně se můžete těšit?

  • 3–5 dnů závodění s nejlepšími českými jachtaři
  • Soutěžní prostředí motivující členy týmu vystoupit z komfortní zóny
  • Příležitost formovat firemní kulturu v návaznosti na vypjaté zážitky na vodě
  • Nevšední prostředí a perfektní servis, který je standardem našich služeb

Lodě, které pro akce doporučujeme, jsou zpravidla vybaveny třemi samostatnými kajutami, dvěma sprchami a toaletami, společným prostorem a plně vybaveným kuchyňským koutem. Pohodlně pojmou 6 osob a kapitána, který po celou dobu akce bydlí s posádkou. Jak to na plachetnici konkrétně vypadá se můžete dozvědět v tomto článku.

Den na regatě:

8:00-9:30
11:00
12:00
12:00-15:00
15:00-16:00

společná snídaně
vyplutí na moře
start 1. etapy dne
závodní program
koupání a přesun na kotviště

17:00
19:00
19:00-21:00
21:00-24:00

zakotvení v přístavu
společná večeře
společný program (případné teambuildingové aktivity)
neformální program

Program na lodích zaštiťují profesionální kapitáni z řad závodních jachtařů a instruktorů námořního jachtingu. První tréninkový den, který vyvrcholí tréninkovou etapou, si posádky rozdělí role nezbytné k ovládání plachetnice. V dalších dnech se několikrát ocitnou tváří v tvář situacím, kdy bude vítězný dojezd do cíle záviset pouze na přesně načasované spolupráci v týmu. Závodění je plné adrenalinu, pocitu dobře odvedené práce i dílčích selhání, vítězů i poražených. Celý koncept přináší nezapomenutelné a exkluzivní zážitky, které jsou základem teambuildingového elementu akce.

Přístavy a zázemí, které na našich akcích navštěvujeme, vybíráme na základě dlouholetých zkušeností z místních lokalit. Přístavy se liší velikostí
i charakterem, ve všech se nachází sociální zařízení, restaurace, obchod, téměř vždy i bankomat a připojení na 3G internet. Často vítaným zpestřením jsou místní restaurace a bary, případně další prostory pro společné aktivity. Konkrétní trasa regaty a výběr destinací záleží na domovském kotvišti zvolené flotily a designu akce.

Trasa plavby může vypadat takto:

Marina Kornati (Biograd na Moru), Sali (Dugi Otok), Marina Piškera (národní park Kornati), Marina Hramina (Murter)

Doporučený program pro čtyřdenní variantu:

Neděle
Pondělí
Úterý
Středa
Čtvrtek
Pátek

příjezd, ubytování na lodích
trénink a odpolední tréninková etapa
první závodní den
druhý závodní den
třetí závodní den, vyhlášení výsledků, přespání na lodích nebo odjezd domů
odjezd domů

Dopravu řešíme vždy individuálně, jsme připraveni zajistit různé varianty. Možností je několik, od individuální cesty autem, přes mikrobus, autobus až po letadlo s letištním taxi. Cesta autem trvá z Prahy přibližně 10 hodin, mikrobusem 12, autobusem pak 14. Letadlem potom cca 1,5 hodiny letu do Splitu. Běžně se lety nabízejí z Prahy a Vídně.

Pokud Vás napadají jakékoliv další dotazy ohledně firemních regat a teambuildingů, obraťte se na Vaška, který Vám je obratem zodpoví.

Václav Huk
vaclav.huk@limityacht.cz
+420 720 159 464

Scroll to top